Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Ο Γιάννης Γκιάλας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ουρολογίας

Τρί, 22/10/2019 - 09:33

Μια σημαντική επιστημονική ευκαιρία, που θα ανέδειξε την Ελλάδα και τους γιατρούς της στον τομέα της Ουρολογίας, αποτέλεσε το 39ο Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Ουρολογίας, που διεξήχθη από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, απευθύνοντας χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης.

«Η φιλοξενία του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ουρολογίας στην Αθήνα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επιστημονικό γεγονός για την ειδικότητά προς και για την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία», επεσήμανε στην ομιλία του ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, Χειρουργός Ουρολόγος, Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” Γιάννης Κ. Γκιάλας προσθέτοντας: «Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, ιδιαίτερα μετά την 10ετή κρίση, η Ελλάδα είναι στο κέντρο της παγκόσμιας ουρολογικής κοινότητας».

Το Συνέδριο προσέφερε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της παγκόσμιας ουρολογικής κοινότητας για τις προκλήσεις στην Ουρολογία τη νέα εποχή, για τους τρόπους διάγνωσης και για τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις απλών, αλλά και πιο σύνθετων ουρολογικών προβλημάτων. Μεταξύ άλλων για τον καρκίνο του προστάτη και για τη ρομποτική χειρουργική, αλλά και για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και ακανθώδη ζητήματα σεξουαλικής λειτουργίας.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ξεπέρασαν τους 300 ενώ δυναμικό παρών έδωσαν περισσότεροι από 3.000 σύνεδροι από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν 1.430 εργασίες και οι συμμετέχοντες θα παρακολούθησαν χειρουργεία σε αληθινό χρόνο (live), συμπόσια, εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλά άλλα.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο για την κατασκευή διάβασης πεζών
Παρ, 29/05/2020 - 16:31

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», θα εκτελέσει εργασίες απόξεσης και ασφαλτόστρωσης στην οδό  Έλενας Βενιζέλου, στο ύψος της νέας πύλης εισόδου του Νοσοκομείου, για την κατασκευή της νέας διάβασης πεζών.

 Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτής της διάβασης, θα πραγματοποιηθεί στένωση λωρίδων κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως την συμβολή της οδού Καλουτά με την οδό Αγίας Μυρώπης το Σαββάτο στις 30/05/2020 από τις 7:00 π.μ. εως τις 15:00.

Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα οχήματα και μηχανάκια, θα πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώσουν την ταχύτητά τους.