Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων περπατάει στη Β. Χίο

Τρί, 03/12/2024 - 15:57

Αυτήν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, καιρού επιτρέποντος, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Χίου, οργανώνει  πεζοπορία στην Βόρεια Χίο.

Σημείο εκκίνησης λίγο μετά την Νέα Ποταμιά και κατηφορίζοντας οι πεζοπόροι θα φτάσουν στην Παλαιά Ποταμιά. Στη συνέχεια , μετά από διαδρομή σε χωματόδρομο και μονοπάτι θα κατηφορίσουν και θα συναντήσουν μικρά ρέματα τα οποία θα πρέπει να περάσουν. Τερματίζουν στην Βολισσό.

Εκτιμώμενος χρόνος πορείας 4 ώρες ( κατ' εκτίμηση 10 χλμ).

Όποιος συμμετάσχει θα πρέπει να περπατά με κανονικό ρυθμό και να μην είναι αρχάριος.Υποχρεωτικά πεζοπορικά παπούτσια και όποιος έχει μπατόν τα φέρνει καθώς σε ένα σημείο είναι λίγο απότομη η κλίση. Επίσης ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες πρέπει να υπάρχουν τα οποία οι συμμετέχοντες στη δράση θα τα αφήσουν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου,  στα ΙΧ ή στο πούλμαν αναλόγως τον τρόπο μετάβασης.

Το Σάββατο θα γίνει ο συντονισμός για το πώς θα μεταβούν στη Νέα Ποταμιά και με την προϋπόθεση να μην βρέχει.

Σημείο συνάντησης στις 09.30 στο λιμάνι μπροστά στο παλιό τελωνείο. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν συμπληρώνουν τη φόρμα μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook “Association of Chios family Accommodation”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945416549.

 

Σχετικά Άρθρα