Οι παβέδες καθυστέρησαν το έργο της Οδού Ράλλη

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 01/06/2020 - 14:24

Προβλήματα στην εξέλιξη του έργου της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης έχουν δημιουργήσει, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη, οι παβέδες που βρέθηκαν καθώς η συμφωνία με την αρχαιολογική υπηρεσία προέβλεπε την διατήρηση και συμπλήρωση τους.

 «Μόλις χτες προμηθευτήκαμε τους παβέδες και αύριο θα συναντηθούμε με την Αρχαιολογική Υπηρεσία προκειμένου να δούμε τον τρόπο που θα τοποθετηθούν», ανέφερε ο κ. Ξενάκης συμπληρώνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα και στην κατασκευή πεζοδρόμιου καθώς και στο σημείο αυτό υπάρχουν παβέδες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών εκτιμά ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και το έργο της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, που έχει ξεκινήσει από τη προηγούμενη δημοτική αρχή από την οδό Πολυχρονοπούλου, θα ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

oi_pavedes_prokalesan_kathysterisi_sto_ergo_tis_odoy_ralli

Σχετικά Άρθρα