Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώνεται ο βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων

Μ.ΒΟΥΡΝΟΥΣ:ΑΠΟ ΒΟΛΙΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 31/05/2019 - 15:29

Ολοκληρώνεται και ετοιμάζεται να λειτουργήσει ίσως και από τον Ιούλιο, ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός  σταθμός Καμποχώρων στο παλιό σχολείο του Χαλκειούς, που εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό Δήμου Χίου και Νομικού Προσώπου για πλήρη κάλυψη των αναγκών σε όλο το νησί.

«Με την  ολοκλήρωση του σχολικού κέντρου Καμποχώρων λάβαμε την απόφαση να φτιάξουμε στο πρώην σχολείο ένα σταθμό καθώς ο παιδικός σταθμός στο Βερβεράτο δεν επαρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι με την λειτουργία και του παιδικού σταθμού Μαστιχοχωρίων θα έχει καλυφθεί όλη η Χίος.

Το επόμενο βήμα για τον βρεφονηπιακό σταθμό Καμποχώρων είναι ο εξοπλισμός και η στελέχωση για να λειτουργήσει.

Και τα δύο αυτά θέματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Νίκο Λαμπρινούδη θα έχουν λυθεί άμεσα προκειμένου να λειτουργήσει ο σταθμός.

«Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και εμείς και το προσωπικό που διαθέτουμε για να στελεχωθεί ο σταθμός και να καλυφθούν οι ανάγκες», ανέφερε ο Νίκος Λαμπρινούδης συμπληρώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα «υποδειγματικό ενεργειακά κτίριο» που θα εξοικονομήσει χρήματα για την λειτουργία του  από τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 09:48

Με προβλήματα ξεκίνησε η ημέρα και σήμερα, όσον αφορά τις αεροπορικές πτήσεις, λόγω καιρού.

Ήδη η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής από την Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ με δύο ώρες καθυστέρησης εκτελεστηκε το αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα - Χίο.

Να σημειωθεί ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το αεροσκάφος στη Χίο θα έπρεπε να βρίσκεται στις 8.05, ενώ αυτό αναχώρησε από Αθήνα στις 9.35 π.μ.

Σημειώνουμε ότι χθες εξαίτιας της έντονης νεροποντής, το αεροπλάνο από Χίο με προορισμό την Αθήνα παρέμενε για αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου μέχρι να περάσει η κακοκαιρία ενώ το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αλλά επέστρεψε στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο.