Ολοκληρώνεται ο βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων

Μ.ΒΟΥΡΝΟΥΣ:ΑΠΟ ΒΟΛΙΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 31/05/2019 - 15:29

Ολοκληρώνεται και ετοιμάζεται να λειτουργήσει ίσως και από τον Ιούλιο, ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός  σταθμός Καμποχώρων στο παλιό σχολείο του Χαλκειούς, που εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό Δήμου Χίου και Νομικού Προσώπου για πλήρη κάλυψη των αναγκών σε όλο το νησί.

«Με την  ολοκλήρωση του σχολικού κέντρου Καμποχώρων λάβαμε την απόφαση να φτιάξουμε στο πρώην σχολείο ένα σταθμό καθώς ο παιδικός σταθμός στο Βερβεράτο δεν επαρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι με την λειτουργία και του παιδικού σταθμού Μαστιχοχωρίων θα έχει καλυφθεί όλη η Χίος.

Το επόμενο βήμα για τον βρεφονηπιακό σταθμό Καμποχώρων είναι ο εξοπλισμός και η στελέχωση για να λειτουργήσει.

Και τα δύο αυτά θέματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Νίκο Λαμπρινούδη θα έχουν λυθεί άμεσα προκειμένου να λειτουργήσει ο σταθμός.

«Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και εμείς και το προσωπικό που διαθέτουμε για να στελεχωθεί ο σταθμός και να καλυφθούν οι ανάγκες», ανέφερε ο Νίκος Λαμπρινούδης συμπληρώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα «υποδειγματικό ενεργειακά κτίριο» που θα εξοικονομήσει χρήματα για την λειτουργία του  από τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Σχετικά Άρθρα