Χίος, Τετάρτη 5 Αυγούστου

Περιφερειακός Δ/ντής στην Εθνική Τράπεζα ο Τάσος Κώσταλος

Προαγωγή και μετακίνηση στην Αθήνα, μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας!
Δευ, 29/06/2020 - 10:34

Έχει ξεχωρίσει για την εργατικότητα και το ήθος του, όπου κι αν υπηρέτησε (επαγγελματικά, συνδικαλιστικά κ.λ.π.). Ο Τάσος Κώσταλος μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στην Εθνική Τράπεζα, όντας τα τελευταία χρόνια Δ/ντής στο κεντρικό κατάστημα της Χίου, προήχθη και μετακινείται στην Αθήνα, στη θέση του Περιφερειακού Δ/ντή, έχοντας υπό την εποπτεία του 30 καταστήματα τραπεζών. 

Ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο του.

Ακολουθεί λιτό σημείωμα του ίδιου:

"Άλλο ένα κεφάλαιο ολοκληρώθηκε και γύρισε η σελίδα.
Μετά από 35 στην Τράπεζα και 27 στο κατάστημα Χίου με τα τελευταία 6 χρόνια στην θέση του Διευθυντή του καταστήματος Χίου, ήρθε η ώρα να γίνει το επόμενο βήμα. Με ανάμικτα συναισθήματα χαράς και λύπης την Παρασκευή 26/6/2020 παρέδωσα το κατάστημα .
Η τιμή, η αναγνώριση και η προαγωγή από την πλευρά της Τράπεζας δεν μπορεί παρά να μου δώσει χαρά, ικανοποίηση, νέες προκλήσεις, ανανέωση, νέους ορίζοντες. Ευχαριστώ γι αυτό τα στελέχη της Τράπεζας που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, που αναγνώρισαν την προσπάθεια που έχω καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους μου, από τότε που μπήκα στην Τράπεζα μέχρι σήμερα από τα Καρδάμυλα, την Λάρισα, την Σαντορίνη, την Κω και την Μυτιλήνη για την συνεργασία και την καθοδήγηση τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους και συνεργάτες του καταστήματος Χίου που από το 2014 μέχρι σήμερα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες , σαν μια γροθιά καταφέραμε να ανεβάσουμε το κατάστημα από την 5η στην 3η κατηγορία καθιστώντας το δεύτερο στο Αιγαίο μετά την Ρόδο. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους γιατί σε μια περίοδο με πολλές φουρτούνες, δύσκολες και πρωτόγνωρες αλλά και πολλές καθημερινές ανθρώπινες στιγμές, βασισμένοι στις αρχές μας σαν άνθρωποι και σαν εργαζόμενοι, με αμοιβαία εκτίμηση , συναδελφικότητα και αγάπη, καταφέραμε να επιτύχουμε.
Ευχαριστώ τους πελάτες του καταστήματος που και με την δική τους συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καταφέραμε όλα τα παραπάνω .
Από την άλλη βέβαια δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο που αφήνω το νησί και τους ανθρώπους του, που τόσο αγαπώ και πάντα θα μου λείπουν. Το τηλέφωνο μου ήταν και θα είναι ανοικτό για όλους τους συναδέλφους, πελάτες, φίλους και όχι μόνο, αυτό που μπορώ να κάνω θα το κάνω όπου και αν βρίσκομαι. Εύχομαι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας."

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 04/08/2020 - 20:45

Ο καλός μας καθηγητής, ο ... Ίμβριος Τάσσος Φούτσος έφυγε απ' την ζωή.

Η ΕΛΜΕ για τον θάνατο του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Το ΔΣ της  ΕΛΜΕ Χίου εκπροσωπώντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του εκλεκτού, πρώην συναδέλφου Καθηγητή Μαθηματικών  Αναστάσιου Φούτσου, που τόσο πρόωρα και απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας.

Ο κύριος Τάσος όπως όλοι τον γνωρίζαμε, ήταν υπόδειγμα ήθους και αφοσίωσης εκπαιδευτικού. Υπηρέτησε με συνέπεια, επιστημονική επάρκεια, εντιμότητα και αξιοπρέπεια το λειτούργημά του  επί σειρά ετών δίνοντας τον αγώνα του μέσα στις αίθουσες, αλλά και έξω από αυτές, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής σε σχολικές μονάδες του νησιού, καθώς και Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Χίου. Υπήρξε ένας  εξαιρετικός παιδαγωγός, ένας υπέροχος συνεργάτης και κυρίως ένας σπάνιος, αληθινός Άνθρωπος που τιμούσε με την ήρεμη χαμογελαστή παρουσία και το ήθος του το χώρο της εκπαίδευσης και την τοπική κοινωνία.

Τιμώντας τη μνήμη του, το ήθος και την πολυετή προσφορά του, το ΔΣ αποφάσισε: αντί στεφάνου να καταθέσει ένα συμβολικό ποσό  για τη ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στη νεκρώσιμη ακολουθία και να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στoν τοπικό τύπο.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Καλό σου ταξίδι κύριε Τάσο.  Η τεράστια προσφορά σου στην εκπαίδευση αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας"