Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

ΠΕΣ/ΝΑΤ: "Θέλουμε σε μόνιμη βάση γιατρό στον Οίκο Ναύτου"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 30/06/2020 - 14:05

«Καρτέρι» έστησαν στον Υπ. Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην ΑΕΝ Μηχανικών, οι συνταξιούχοι Ναυτικοί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΣ/ΝΑΤ Στέλιος Κουμπιάς, προκειμένου να του ζητήσουν την τοποθέτηση γιατρού στον Οίκο Ναύτου σε μόνιμη βάση.

«Αυτή την στιγμή ο γιατρός έρχεται δυο φορές την εβδομάδα, μετά από πολλούς αγώνες που κάναμε» ,ανέφερε ο κ Κουμπιάς συμπληρώνοντας ωστόσο ότι αυτό είναι μια προσωρινή λύση.

«Θέλουμε να σταματήσει ο εμπαιγμός των ναυτικών και των οικογενειών τους από την πολιτεία», ανέφερε ο πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.