Πίτες από την ΠΕΚΕΒ, τους καρκινοπαθείς και τον Κοφινά

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 11/01/2015 - 19:12

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου, η ΠΕΚΕΒ, στο  ασφυκτικά γεμάτο κινηματοθέατρο της,  βραβεύοντας παράλληλα και παιδιά των τμημάτων της που διακρίθηκαν στην κολύμβηση και ιστιοπλοΐα.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΚΕΒ, ιατρός Ισ. Καστάνιας, αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει το Πνευματικό Ίδρυμα του Βροντάδου, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή του, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια με τα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα κρατάει τους νέους κοντά σε αξίες και αρχές.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα που έχει για ολόκληρη την Ελλάδα η ενασχόληση των νέων με το ναυτικό επάγγελμα, ενώ το τυχερό «φλουρί» έπεσε στον Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, ο υφ. Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, η βουλευτής Μαρία Σταυρινούδη, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ο ταξίαρχος Γιάννης Παπαπροκοπίου και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της Χίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η χορωδία της ΠΕΚΕΒ και χόρεψαν μικρά παιδιά από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

 Νωρίτερα στο ξενοδοχείο «Χανδρής» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου. Παράλληλα, στην εκδήλωση απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Κωτσόβολος» για την πρόσφορά ηλεκτρικών ειδών στο χώρο του Συλλόγου.

Επίσης στην ενοριακή αίθουσα του Αγ. Ματθαίου Κοφινά, μετά τον εσπερινό, ο Σύλλογος Σίφι Κοφινά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του βραβεύοντας παράλληλα και αθλητές -  μέλη του συλλόγου. 

 

Σχετικά Άρθρα