Προγράμματα άθλησης από 10 ευρώ το μήνα, στο "Ιωνικό"

Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 10/10/2017 - 15:24
Ηχητικό απόσπασμα: 

Να φέρει περισσότερους πολίτες κοντά στην κολύμβηση και τους χειμερινούς μήνες, επιδιώκει το Ιωνικό Κολυμβητήριο, σε συνεργασία με τρία ναυταθλητικά σωματεία (ΝΟΧ, ΠΕΚΕΒ, ΑΟΑ), προσφέροντας παράλληλα άσκηση στους χώρους του γυμναστηρίου που διαθέτει και σάουνα.

Έτσι εκτός της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας, που προσφέρει αυτήν την ευκαιρία άθλησης και στους έχοντες ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, το άνοιγμα του... πακέτου των προσφερόμενων αθλητικών υπηρεσιών και μάλιστα σε χαμηλό κόστος, ενδέχεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών.

Ήδη, όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης, το «Ιωνικό» παραπέμπει στα τρία ναυταθλητικά σωματεία όσους θέλουν να κάνουν χρήση της πισίνας, προκειμένου να καθοριστεί το ημερήσιο πρόγραμμα με βάση τις ελεύθερες διαδρομές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για χρήση των υπολοίπων χώρων (γυμναστηρίου και σάουνας), θα απευθύνονται στην γραμματεία του Κολυμβητηρίου και θα μπορούν να λαβάνουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες όσες φορές θέλουν μηνιαίως με αντίτιμο 10 ευρώ.

Το κόστος για το πρόγραμμα άθλησης στην πισίνα θα καθορίζεται από τα σωματεία.

Σχετικά Άρθρα