Χίος, Δευτέρα 6 Ιουλίου

Προσφορά Υγειονομικού Υλικού στο ΕΚΑΒ

Πέμ, 30/04/2020 - 15:17

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Χίου με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη θωράκιση της δημόσιας υγείας  και με το βλέμμα στραμμένο στην αντιμετώπιση του Κορονοϊου COVID-19, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σε απόλυτη συνεργασία   με τη Διοίκηση της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου Χίου προχώρησαν στην προσφορά ιατρικού υλικού (μάσκες και γάντια) προς το Ε.Κ.Α.Β. του Ε.Σ.Υ. στη Χίο, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου που εργάζεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και με αυξημένες ανάγκες.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβαν από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο Κων/νο Ανδρεάδη και τη Δ/νουσα Σύμβουλο της Μονομετοχικής Κατερίνα Τσούχλη ποσότητα από μάσκες και γάντια.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί και προσφορά 2 κιβωτίων με μάσκες στο ΚΤΕΛ Χίου, τα ο οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Σταμάτης Κλούβας, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα συνεχιστούν εντατικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 11:34

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι

Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

 

Αναδημοσμίευση από stonisi.gr