Σε αναστολή εργασίας και 7 αποκλειστικοί νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 02/09/2021 - 13:09

«Δεν είναι μόνο 7 τα άτομα που από εχθές είναι σε αναστολή εργασίας στο Νοσοκομείο Χίου, αλλά 14 καθώς κι εμείς δεν μπορούμε από εχθές να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ασθενείς», ανέφερε η αποκλειστική νοσηλεύτρια Αγγελίνα Μελκονιάν - Γέμελου, που μαζί με 6 ακόμη συναδέλφους της δεν μπορεί να εργαστεί στο «Σκυλίστειο» καθώς είναι ανεμβολίαστοι.

Η κ. Γέμελου, που μαζί με τους συναδέλφους της βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην προγραμματισμένη κινητοποίηση που διοργάνωσε το ΣΕΣΝΟΧ ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τόνισε ότι για μια δεκαετία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο και είναι εγγεγραμμένοι στο αρμόδιο μητρώο.

«Μας πετάνε στο δρόμο χωρίς να υπολογίζουν τίποτα», τόνισε προσθέτοντας ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το 50% των αποκλειστικών του Νοσοκομέιου, που δεν θέλουν να εμβολιστούν, για δικούς τους λόγους ο καθένας, βρίσκεται από χτες χωρις εργασία.

Να σημειώσουμε ότι αυτό που ζητούσαν οι ανεμβολίαστοι αποκλειστικοί νοσηλευτές είναι η δυνατότητα να εργάζονται με τεστ ελέγχου, όπως γίνονταν μέχρι σήμερα.

 

 

 

se_anastoli_ergasias_kai_7_apokleistikoi_nosileytes_sto_skylitseio

Σχετικά Άρθρα