
Σε κλίμα συγκίνησης βραβεύτηκαν εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χίου.
«Κάθε χρόνο τιμούμε εκπαιδευτικούς- συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στον χρόνο που πέρασε, αλλά και συνταξιούχους που άφησαν το στίγμα τους στην εκπαίδευση», ανέφερε η διευθύντρια της Β/θμιας Ευτυχία Βλυσίδου, συμπληρώνοντας ότι είναι με απόφαση της διεύθυνσης θα δίνεται και ως «πνευματικό αντίδωρο» στους τιμηθέντες το ιστορικό έργο της Αθήνας Ζαχαρου- Λουτράκη για τον Κων/νο Κανελλάκη.
Ανάμεσα στους τιμηθέντες και ένας εκ των ιδρυτών του Μουσείου Φυσικής και Ιστορίας του 1ου Γυμνασίου Χίου ο καθηγητής Αντώνης Μπουρνιάς, που αφηγήθηκε με γλαφυρότητα στιγμές από την εκπαιδευτική του πορεία.
Επίσης τιμήθηκε ο πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εκπαιδευτικός και υπάλληλος της Β/θμιας εκπαίδευσης Κώστας Γιαννούλης καθώς και άλλοι εκπαιδευτικοί.









































