Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών

Δευ, 02/12/2019 - 17:53

Στις 3 Δεκεμβρίου από τις 8:30 π.μ. έως την 1:30 μ. θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο Α΄ βοηθειών και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή για τους υπαλλήλους του Δήμου από το ΕΚΑΒ Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χίου.  Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις πάνω σε περιπτώσεις πρώτων βοηθειών από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαθέτουν μακρά επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.

 Σκοπός του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν οι 40 εργαζόμενοι του Δήμου μας είναι να ενημερωθούν ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα ένα περιστατικό, τόσο στο χώρο εργασίας τους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

 Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χίου σκοπεύει να πραγματοποιήσει και άλλα τέτοια είδους σεμινάρια.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 15:46

Εντοπίστηκε νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

H Aστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Για την υπόθεση αυτή διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.