Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στην Αγία Παρασκευή

Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 05/08/2023 - 06:23

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α' Βοηθειών που διοργάνωσε η Ένωσις Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES,την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7,30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Καστέλλου Χίου.

Το πρόγραμμα έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής, ενώ ικανοποίηση προκάλεσε, τόσο το ενδιαφέρον πολλών νέων και παιδιών για ανάλογη εκπαίδευση στο μέλλον, όσο και η ευαισθητοποίησή τους στην εθελοντική και κοινωνική προσφορά.

Όπως σημειώνεται σε ανκοίνωση του Συλλόγου "Η ανταπόκριση του κόσμου μας γέμισε ικανοποίηση, καθώς μας αποδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα αυτών των δράσεων.

Ευχαριστούμε πολύ τον φυσιοθεραπευτή και εκπαιδευτή Α΄ Βοηθειών κ. Λάμπρο Σταθάκη, την εκπαιδεύτρια Ζωή Χατζηβρέτα και τον ανανήπτη Κώστα Σταθάκη.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, πάντα με γνώμονα την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Γιατί η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση είναι το κλειδί για τη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας όλων μας."

Σχετικά Άρθρα