Χίος, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Σχολικά είδη σε 40 οικογένειες από το Εργατικό Κέντρο Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 10/09/2019 - 13:45

Περίπου 40 οικογένειες θα πάρουν σχολικά είδη από το Εργατικό κέντρο Χίου στο πλαίσιο της δράσης για την στήριξη οικονομικά ασθενών μελών των σωματείων του.

Τα σχολικά είδη, καινούργια στην πλειονότητα τους, δωρίσθηκαν στο Εργατικό Κέντρο από επωνύμους αλλά και ανώνυμους συμπολίτες και επιχειρήσεις,  με τον Κώστα Λίνα να εύχεται να είναι η τελευταία  χρονιά που υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται στήριξη.

«Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης στηρίζουμε όσο μπορούμε μέλη μας, και όχι μόνο, που έχουν ανάγκη», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Τα σχολικά είδη θα δοθούν στα παιδιά, το απόγευμα της Τρίτης.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 22/01/2020 - 14:53

Απελευθερώθηκαν τα οκτώ μέλη του πληρώματος, μεταξύ των οποίων και πέντε Έλληνες, του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «Happy Lady» που είχε δεχθεί επίθεση από ένοπλους πειρατές στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο δύο ναυτικά μίλια από το λιμάνι Limboh στο Καμερούν.

Οι πέντε Έλληνες είναι ο 45χρονος πλοίαρχος, ο 26χρονος ανθυποπλοίαρχος, ο 38χρονος δεύτερος μηχανικός και δύο δόκιμοι 20 και 21 ετών. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε νοσοκομείο του Καμερούν και υποβάλλονται σε γενικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα.

«Εκφράζω τη χαρά μου για την απελευθέρωση των 5 Ελλήνων ναυτικών. Οι συντονισμένες προσπάθειες απέδωσαν. Εύχομαι καλή επιστροφή στην πατρίδα και τις οικογένειές τους», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης.