Χίος, Τρίτη 4 Αυγούστου

Σχολικά είδη σε 40 οικογένειες από το Εργατικό Κέντρο Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 10/09/2019 - 13:45

Περίπου 40 οικογένειες θα πάρουν σχολικά είδη από το Εργατικό κέντρο Χίου στο πλαίσιο της δράσης για την στήριξη οικονομικά ασθενών μελών των σωματείων του.

Τα σχολικά είδη, καινούργια στην πλειονότητα τους, δωρίσθηκαν στο Εργατικό Κέντρο από επωνύμους αλλά και ανώνυμους συμπολίτες και επιχειρήσεις,  με τον Κώστα Λίνα να εύχεται να είναι η τελευταία  χρονιά που υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται στήριξη.

«Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης στηρίζουμε όσο μπορούμε μέλη μας, και όχι μόνο, που έχουν ανάγκη», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Τα σχολικά είδη θα δοθούν στα παιδιά, το απόγευμα της Τρίτης.

Σχετικά Άρθρα

ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ"
Τρί, 04/08/2020 - 14:55

Στα  «τυχερά» νησιά χωρίς κρούσματα κορωνοϊού, ανήκει η Χίος, σύμφωνα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη καθώς σε χίλια περίπου δείγματα, συμπεριλαμβανόμενου και του προεγχειρητικού  ελέγχου, δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

«Έχουμε εξετάσει περίπου 1000 δείγματα χωρίς να έχουμε κανένα θετικό ενώ τα «ύποπτα» περιστατικά, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της εξέτασης νοσηλεύονται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ανέφερε η κ. Κανταράκη ενώ το μηχάνημα που δώρισε ο Δήμος Χίου για την διενέργεια γρήγορων τεστ, είναι σύμφωνα με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου στον… δρόμο για την Χίο.