Χίος, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Στα "κάγκελα" και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ - Πορεία στην πόλη για την κατάργηση 3 τμημάτων στο σχολείο τους

Παρ, 29/09/2017 - 11:54

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο κέντρο της πόλης, έχοντας προκαλέσει κυκλοφοριακό έμφραγμα, μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Χίου, μετά τη νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας η οποία οριστικοποιεί την κατάργηση τριων τμημάτων του σχολείου τους. Η μαθητές πραγματοποιούν πορεία που λίγο μετά τις 11 το πρωί ήταν στην οδό Πολυτεχνείου και στις 11.45 βρέθηκε στο τέλος της Απλωταριάς, έξω από το γραφείο του Βουλευτή Νότη Μηταράκη. Ο επόμενος σταθμός τους θα είναι το γραφείο του Κυβερνητικού Βουλευτή, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ενώ προαναγγέλλουν ότι θα προχωρήσουν και σε κατάληψη του σχολείου τους

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 17/01/2020 - 15:37

Ένταση επικρατεί από το πρωί στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου από την Υεμένη.

Αιτούντες άσυλο, κυρίως Αφρικανοί, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους και ζητούν τον διαχωρισμό τους από τους Αφγανούς που διαμένουν εκεί.

Νωρίς το μεσημέρι κατέλαβαν τον δρόμο μπροστά στο ΚΥΤ, ενώ Αφγανοί τους πετούν πέτρες μέσα από τον ελαιώνα.

Όπως έγινε γνωστό, ως κατηγορούμενος για τον φόνο του 20χρονου συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι 27χρονος Αφγανός. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας αυτόν τον μήνα στον καταυλισμό της Μόριας.

Πηγή: ΑΜΠΕ