Χίος, Κυριακή 16 Ιουνίου

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του διαρρήκτη που έδρασε πολλάκις στη Χίο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 21/05/2019 - 15:48

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα φωτογραφία του συληφθέντα διαρρήκτη ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη αρκετών κλοπών στη Χίο, προκειμένου, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, να διακριβωθεί η τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων και ζητείται από όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ εξακολούθηση στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στη Χίο και συνελήφθη την 13 Μαϊου στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον DYBSKYY VOLODYMYR του ANATOLI και της NINA, γεννηθέντα την 14-08-1976 στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-06-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διακρίβωση της τελέσεως και έτερων αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου στα τηλέφωνα 22710-81544 και 22710-81541 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας."

Στη δημοσιότητα δώθηκαν επίσης και πολλές φωτρογραφίες από κλοπιμαία.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 16/06/2019 - 12:06

Βοηθήστε μας λένε στον Δήμο Χίου επαγγελματίες Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λημνιώνα

Χαρακτηριστική είναι σχετική ανακοίνωση τους: 

"Οι εκλογές τέλειωσαν.

Η υποτιθέμενη τουριστική περίοδος για το νησί έχει ξεκινήσει αλλά περιοχές του νησιού και ειδικότερα περιοχές  που θεωρούνται τουριστικές είναι παρατημένες στην τύχη τους. Λείπουν μέχρι και τα στοιχειώδη  (Καθαρισμός , αλλαξιέρες, διάδρομοι παραλιών, ντουζιέρες  κλπ).

Η τελευταία μαζική άφιξη τουριστών, βρήκε το νησί μας πάλι απροετοίμαστο. 

Σε μία ακόμα δύσκολη τουριστική χρονιά κάποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα τους ανοικτά, έχοντας ως μέλημα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς ντόπιους και επισκέπτες.

Το λογικό θα ήταν η εκάστοτε δημοτική αρχή να λειτουργεί υποβοηθητικά προς τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν και όχι να τους δίνει την χαριστική βολή.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εικόνα και το όποιο τουριστικό μας προϊόν, αλλά και απέναντι σε καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει τις γνωστές παθογένειες. 

Δηλώνουμε προς όλους  τους αιρετούς (Δημοτικούς, Περιφερειακούς, Βουλευτές) : Ανοχή, τέλος."