Χίος, Τετάρτη 21 Αυγούστου

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του διαρρήκτη που έδρασε πολλάκις στη Χίο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 21/05/2019 - 15:48

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα φωτογραφία του συληφθέντα διαρρήκτη ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη αρκετών κλοπών στη Χίο, προκειμένου, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, να διακριβωθεί η τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων και ζητείται από όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ εξακολούθηση στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στη Χίο και συνελήφθη την 13 Μαϊου στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον DYBSKYY VOLODYMYR του ANATOLI και της NINA, γεννηθέντα την 14-08-1976 στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-06-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διακρίβωση της τελέσεως και έτερων αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου στα τηλέφωνα 22710-81544 και 22710-81541 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας."

Στη δημοσιότητα δώθηκαν επίσης και πολλές φωτρογραφίες από κλοπιμαία.

Σχετικά Άρθρα

Και προετοιμάζεται για το κοινωνικό φροντιστήριο
Τετ, 21/08/2019 - 15:47

 Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Εργατικό Κέντρο Χίου πήρε και φέτος την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για την τσάντα του μαθητή και να τα προσφέρει στις οικογένειες που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στην αγορά τους.

Όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα, Κώστας Λίνας  θα συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες (καινούργιες ή μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση)  για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού καθώς και γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, γόμες, ντοσιέ κτλ) καινούργια αλλά και σχολικά βοηθήματα (ακόμα και μεταχειρισμένα) για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

 Οι δικαιούχοι  θα είναι συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένα μέλη στα σωματεία δύναμης του Εργατικού Κέντρου, αλλά συνήθως υπάρχει ελαστικότητα και δίνονται είδη και σε μη μέλη, αν έχουν πραγματική ανάγκη, όπως είπε. Απαραίτητο είναι οι δικαιούχοι να προσκομίσουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριο.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 22/08/2019 έως και την Τρίτη 03/09/2019 και ώρες 18:30μμ-19:30μμ εκτός του απογεύματος της Τετάρτης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εργατικό Κέντρο Χίου, Μαρτύρων 2, ΤΚ 82100

Τηλέφωνο: 22710-23550 e-mail: ekechios@otenet.gr

Επίσης όσοι θέλουν να προσκομίσουν τα συγκεκριμένα είδη μπορούν να το κάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του κέντρου : Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-14:00 & 18:00-20:00, Τετάρτη 08:00-14:00.

Σύμφωνα  με τον κο Λίνα αυτό το διάστημα ξεκίνησαν και  οι επαφές του ΕΚΧίου με εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία κι αυτή τη χρονιά του κοινωνικού φροντιστηρίου. Μάλιστα προέτρεψε όποιους ενδιαφέρονται να διδάξουν να το δηλώσουν στο Εργατικό Κέντρο.