Στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουμε μπερδέψει πως είμαστε… Βουλή

«Αυτοπροσώπως» την Πέμπτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV με τον νέο Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Ξυλά.
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 23/01/2022 - 20:20

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, τα έχουμε μπερδέψει λίγο και νομίζουμε πως είμαστε… Βουλή».

Συναινετικός, υπέρ των συνεργασιών, χαμηλών τόνων και ορεξάτος για προσφορά ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Ξυλάς, αντιδρά έτσι στο ερώτημα γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να δώσει λύση σε πολλά τοπικά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και του χώρου για την δημιουργία Κλειστής Δομής Μεταναστών.

Καλεσμένος του Γιάννη Τζούμα στην Αλήθεια ΤV την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. ο συνταξιούχος σήμερα Φυσικός, εξηγεί γιατί δέχτηκε την πρόταση του δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, να αναλάβει το πόστο του Αντιδημάρχου Παιδείας και Καθημερινότητας στην Δημοτική Ενότητα Βροντάδου.

Γεννημένος εκεί ακριβώς το 1958, τελειώνει το Φυσικό Θεσσαλονίκης και μένει στην εκπαίδευση για 31 χρόνια. Μέλος της παράταξης της «Συμμαχίας Αξιών» διαφωνεί μαζί της, πιστεύοντας πως τα τοπικά προβλήματα δεν έχουν χρώμα και δέχεται την πρόταση του Δημάρχου να προσφέρει από θέσεις Διοίκησης.

«Δεν περίμενα, μας λέει να βρώ τόσο δημοκρατικό άνθρωπο. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη. Δεν κάνει κανένα κουμάντο, μας παρέχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, ζητώντας μόνο ενημέρωση για όσα θάματα κρίνομε εμείς σοβαρά στο αντικείμενο μας».

Στον χώρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ξυλάς, δεν έχει πρόβλημα να ομολογήσει ότι ο Μητσοτάκης τα πηγαίνει περίφημα, όπως να δεχθεί επίσης, ότι η κινήσεις του συμπατριώτη μας υπουργού Νότη Μηταράκη, στο αντικείμενο του είναι επιτυχής.

Συμφωνώ με τον Δήμαρχο, σημειώνει, για δημιουργία Κλειστής Δομής στην θέση Μπαμπακιές και πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό.

Ο Νίκος Ξυλάς απαντά ακόμα σε ερωτήματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, το αντικείμενο του, που αφορά την λειτουργία πάνω από 100 διδακτηρίων καθώς και τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή του Βροντάδου.

Με καταγωγή από τα Αλάτσατα, βέρος Βρονταδούσης ο ίδιος, ξεκουράζεται με ψάρεμα και τα χωράφια του, χαίρεται την προσφορά στα κοινά, αλλά περισσότερο απ’ όλα για τα 6 εγγόνια του και επειδή κανείς δεν είναι… τέλειος, ομολογεί και την συμπάθεια του στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

aytoprosopos_nikos_xylas

Ξυλάς Νίκος

Σχετικά Άρθρα