Συνεχείς έλεγχοι στην αγορά και στα καταστήματα εστίασης

Διευθυντής Αστυνομικού Τμήματος Χίου, Γιάννης Αραμπατζής στο Ράδιο "Αλήθεια": Πλήρης συμμόρφωση επαγγελματιών και πολιτών
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Δευ, 08/11/2021 - 14:24
Ηχητικό απόσπασμα: 

Αισθητή είναι  η παρουσία αστυνομικών στην αγορά αλλά και στα καταστήματα εστίασης από το περασμένο Σάββατο, που ξεκίνησε η εφαρμογή του αυστηρότερου πλαισίου μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, Γιάννη Αραμπατζή να δηλώνει στο Ράδιο "Αλήθεια" ότι παρατηρείται πλήρης συμμόρφωση των καταστηματαρχών αλλά και των πολιτών στα νέα δεδομένα.

Καθημερινά, σε όλες τις βάρδιες, τρια συνεργεία αστυνομικών διενεργούν ελέγχους στην πόλη αλλά και την περιφέρεια και μέχρι τώρα οι παραβάσεις που έχουν βεβαιωθεί αφορούν τα συνήθη, που έχουν να κάνουν κυρίως με τη μη χρήση μάσκας, π.χ. από κάποιους σερβιτόρους.

Μπορεί, είπε ο κύριος Αραμπατζής, να υπάρχουν παράπονα για την αυξημένη αστυνόμευση, ίσως κάποιες μικροπαρεξηγήσεις μεταξύ καταστηματαρχών, υπαλλήλων και πελατών, αλλά στην πλειονότητα υπάρχει συνεργασία στους ελέγχους και όσον αφορά την ταυτοποίηση αλλά και τη διάθεση των απαιτούμενων πιστοποιητικών.

Ειδικά στο χώρο της εστίασης οι έλεγχοι γίνονται και τις μεταμεσονύκτιες ώρες (και μετά τις 2 το πρωί), ενώ εκτός από τους ένστολους αστυνομικούς, λαμβάνουν μέρος σ’ αυτούς και αστυνομικοί με πολιτικά.

syneheis_eleghoi_sta_emporika_katastimata_kai_stin_estiasi

Σχετικά Άρθρα