Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, που μπήκαν στο θερμοκήπιο του 48χρονου

Του επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα και τους πυροβόλησε
Παρ, 03/04/2020 - 06:25

Εκτός του 48χρονου από το Χαλκειός, που πυροβόλησε προχθές το απόγευμα με κυνηγετικό όπλο κατά δύο αλλοδαπών τραυματίζοντας τους, συνελήφθη, κρατείται και την Δευτέρα θα απολογηθεί σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, η Αστυνομία συνέλαβε και 4 αλλοδαπούς, που μπήκαν στο θερμοκήπιο του με σκοπό να αφαιρέσουν οπωρολαχανικά. Ο 48χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Οι 4 ανήλικοι αλλοδαποί κατηγορούνται για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ι αλλοδαποί εντοπίστηκαν από τον 48χρονο και κατά την εξέλιξη του περιστατικού επιτέθηκαν σε βάρος του με πέτρες και ξύλα, ενώ ο τελευταίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 04/06/2020 - 18:43

 Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Π. Αναγνώστου, τιμώντας την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου διοργανώνει την Τρίτη 9/6 από τις 10.00 π.μ.  εθελοντική δράση καθαρισμού των ακτών της Πόλης  από την Κεντρική Πλάζ στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Χίου μέχρι την ακτή του Αεροδρομίου. 

 Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συγκεντρωθούν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα στην Πλάζ Ναυτικού Ομίλου όπου και θα ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχει σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε και η Περιβαλλοντική Ομάδα «Ποσειδών».