Ο Παγχιακός Σύλλογος «Κοραής» Νέας Υόρκης δώρισε θερμοκήπιο στον Π.Σ.Α.μεΑ

Τετ, 06/09/2023 - 17:57

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Παγχιακός Σύλλογος «Κοραής» Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκε στο αίτημα της προέδρου του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, κ. Σοφίας Μιχάλα για την δημιουργία ενός θερμοκηπίου για την ενασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία και την προετοιμασία τους για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Η ανταπόκριση του Συλλόγου ήταν άμεση και τον Ιούλιο υλοποιήθηκε η υπόσχεση και συνάμα η εγκατάσταση του θερμοκηπίου στις εγκαταστάσεις του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία  στο Νεοχώρι της Χίου.

Ο πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου «Κοραής» Νέας Υόρκης Παναγιώτης Γεραζούνης πλαισιωμένος από στελέχη και μέλη του Συλλόγου στις 4 Αυγούστου 2023 επισκέφθηκαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και είδαν ιδίοις όμμασι ότι τα χρήματά τους έπιασαν τόπο.

Τα μέλη του Συλλόγου. Φωτογραφία Παγχιακός Σύλλογος “Κοραής” Νέας Υόρκης.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προγράμματα του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και να συνομιλήσει με τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου που ευεργετήθηκαν από την δωρεά των ομογενών.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία είναι ένας από τους νεώτερους οργανισμούς, ιδρύματα και φορείς που προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των φορέων που ευεργετήθηκαν και συνεχίζουν να ευεργετούνται από την γενναιοδωρία των ομογενών.

Πηγή: anamniseis.net

 

Σχετικά Άρθρα