Τα... είδαν όλα στη Φάρκαινα

Δευ, 04/04/2022 - 15:31

Αναστάτωση προκλήθηκε στη 1 περίπου το μεσημέρι στον πολυχώρο της Φάρκαινας, όταν γονείς -όπως ανέφεραν οι ίδιοι σε επικοινωνία τους με την «Αλήθεια»- διαπίστωσαν ότι άντρας, 50 περίπου ετών, που καθόταν στο γήπεδο του μπάσκετ αυνανιζόταν.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία με πολίτη που τον αντιλήφθηκε και κλήθηκε από γονέα η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο ταχύτατα, και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν γίνει αντιληπτός από την Φάρκαινα είχαν φύγει μαθητές που είχαν πάει εκεί στα πλαίσια ημερήσιας εκδρομής.

Την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη το περιστατικό στο γήπεδο μπάσκετ, στους άλλους χώρους -παιδικές χαρές κ.λπ.- βρίσκονταν γονείς και παιδιά, που συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει όταν άκουσαν πολίτη να φωνάζει στον άνδρα και να του ζητά να φύγει.

Όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί -ανέφεραν γονείς στην “Α”- του έπεσαν τα παντελόνια, με αποτέλεσμα να φανούν σε κοινή θέα τα οπίσθια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία θα σχηματιστεί δικογραφία, που συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Σχετικά Άρθρα