Τα σκουπίδια είναι… πλούτος

«Αυτοπροσώπως» στην Αλήθεια ΤV με τον πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ Φώτη Γιαννίρη
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 26/06/2022 - 20:48

Είναι από τους αιρετούς, που από πεποίθηση και χαρακτήρα, μιλάει ελάχιστα και κάνει πολλά.

Ξεκίνησε από Πρόεδρος του χωριού του, δύο θητείες μάλιστα και σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της ΔΙΑΝΟΧ της επιχείρησης, που διαχειρίζεται τα απορρίμματα του νησιού και βγάζει από αυτά… χρήματα μέσω της ανακύκλωσης.

Πρόκειται για τον Φώτη Γιαννίρη, που γεννήθηκε το 1964 στους Ολύμπους, τελείωσε Τεχνική Σχολή, εργάστηκε για χρόνια ως Υδραυλικός και μαζί με την γυναίκα του, που είναι από το Πυργί, όπου και ο τόπος κατοικίας τους, είναι σήμερα επιχειρηματίες αγρότες και μάλιστα από τους μαστιχοπαραγωγούς με μεγάλη παραγωγή και οργανωμένη καλλιέργεια.

Φίλος αδελφικός του Σταμάτη Κάρμαντζη, υπηρέτησε επί Δημαρχίας Μ. Βουρνού στο Δ.Σ. της ΔΙΑΝΟΧ, όπου και απέκτησε εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο.

«Όταν διεκδίκησε ο Σταμάτης τον Δήμο ξεκαθάρισα στον Μανώλη ότι θα πάω μαζί του, για μένα ο Σταμάτης Κάρμαντζης είναι σαν αδελφός, είναι σπάνια περίπτωση εργατικότητας, τιμιότητας και αποτελεσματικότητας» λέει ανάμεσα σε πολλά άλλα ο Φώτης Γιαννίρης, την Πέμπτη στις 7.00 και στις 9.00 μ.μ. στην Αλήθεια ΤV, στον Γιάννη Τζούμα και στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

Με κύρια χαρακτηριστικά του, την επιμονή και την υπομονή, εξηγεί σε απλά λόγια τι σημαίνει διαχείριση απορριμμάτων, πως λειτουργεί σήμερα η ανακύκλωση, πως είναι το μέλλον της, τι είναι το τέλος ταφής, πόσα πληρώνουμε από την μη σωστή διαχείριση των σκουπιδιών και γιατί σε τελική ανάλυση τα απορρίμματα είναι… χρήμα.

Με ξεκάθαρες θέσεις στα Αυτοδιοικητικά πράγματα, θεωρεί ότι χωρίς συνεργασία δεν πετυχαίνουμε τίποτα ενώ το ίδιο ξεκάθαρος είναι στις πολιτικές του θέσεις, θεωρώντας ότι στην παρούσα συγκυρία αν κυβερνούσε ο Σύριζα θα πηγαίναμε… μετανάστες.

aytoprosopos_fotis_gianniris

Σχετικά Άρθρα