Την επόμενη εβδομάδα «κλείνει» ο δρόμος Κοντάρι - Καρφά

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/11/2022 - 13:36

Την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει ο δρόμος από το my market μέχρι το φυτώριο Καλλίκη, καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό Κονταρίου.

Το παραπάνω αποφασίστηκε, παρουσία των επαγγελματιών της περιοχής, σε σύσκεψη στην Περιφερειακής Ενότητας Χίου, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελή Βρουλής, υπογραμμίζοντας ότι είναι κατανοητό από όλους ότι πρόκειται για ένα έργο που επιθυμούν όλοι στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Οι επαγγελματίες κατέθεσαν τον προβληματισμό τους αναφορικά με το κλείσιμο του δρόμου που θα δημιουργήσει δυσκολίες στην πρόσβαση πελατών στα καταστήματα τους, αλλά δυστυχώς για να ολοκληρωθεί το έργο δεν υπάρχει άλλος τρόπος», ανέφερε ο κ. Βρουλής, προσθέτοντας ότι από πλευρίς Τεχνικής Υπηρεσίας και αναδόχου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να μην καθυστερήσουν οι εργασίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι αναφορικά με την διέλευση των οχημάτων έχει αποφασιστεί ότι για όσους έρχονται από την χώρα προς τον Καρφά  θα διαμορφωθεί ο παραλιακός δρόμο, της Θοδώρας ενώ για όσους κινούνται από τον Καρφά προς την πόλη η κίνηση θα γίνεται από τον Κάμπο και το Φραγκοβούνι.

tin_epomeni_evdomada_kleinei_o_dromos_kontari_karfa

Σχετικά Άρθρα