Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Την... έβαλε στην βαλίτσα για να φύγει παράνομα από Χίο

Παρ, 01/11/2019 - 11:01

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, χθες το βράδυ, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε , με τη συνδρομή των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, στο λιμάνι της Χίου κατά την διαδικασία επιβίβασης του  σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα στην αποσκευής του μία 22χρονη αλλοδαπή, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα!

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)