Χίος, Τρίτη 4 Αυγούστου

Την... έβαλε στην βαλίτσα για να φύγει παράνομα από Χίο

Παρ, 01/11/2019 - 11:01

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, χθες το βράδυ, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε , με τη συνδρομή των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, στο λιμάνι της Χίου κατά την διαδικασία επιβίβασης του  σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα στην αποσκευής του μία 22χρονη αλλοδαπή, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα!

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΙΑ
Τρί, 04/08/2020 - 15:31

Για τρία ακόμη χρόνια ανανεώθηκε η θητεία της Ελένης Κανταράκη στην διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου με την ίδια να εκφράζει την ικανοποίηση της που θα μείνει στην Χίο.

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Χίου έτσι ώστε να διεκδικήσει αύξηση των κλινών αλλά και πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων», ανέφερε η κ.Κανταράκη τονίζοντας ότι κάθε τι που γίνεται στο Νοσοκομείο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Παράλληλα η διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κατέθεσε την αισιοδοξία της για την ολοκλήρωση των εργασιών που θα λύσουν τα κτιριακά  προβλήματα  έτσι ώστε οι Χιώτες, όπως χαρακτηριστικά  ανάφερε, να έχουν το νοσοκομείο που τους αξίζει.