
«Τις φωτογραφίες των γονιών μας τις έχουμε στα εικονίσματα», ανέφερε με συγκίνηση ο πατ. Γεώργιος Κωνσταντίνου μαζί με τον πατ. Γιάννη Κουντουριάδη, στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού.
Παιδιά ναυτικών και οι δύο ιερείς δεν μπορούσαν να μην αναφέρουν και δικά τους βιώματα, με τον πατέρα στα καράβια και την μητέρα να δίνει τη δική της μάχη ως σύζυγος ναυτικού και μητέρα.
«Σε αυτούς τους ανθρώπους, που έλειπαν, οφείλουμε ό,τι είμαστε, το βιος μας και τη ζωή μας», τόνισαν, συμπληρώνοντας ότι στους ναυτικούς αλλά και στις συζύγους που μένουν πίσω, η πολιτεία οφείλει τουλάχιστον σεβασμό.
Μάλιστα ο πατ. Γεωργ. Κωνσταντίνου συμπλήρωσε ότι ως δείγμα τιμής ο κεντρικός δρόμος της Καλλιμασιάς, έχει ονομαστεί οδός «Καλλιμασιώτη Ναυτικού».

































