Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Τώρα οι απατεώνες μαζεύουν χρήματα και για την... Κιβωτό.

To διαψεύδει με ανακοίνωση της
Τετ, 04/05/2016 - 06:58

 "Πενία τέχνας κατεργάζεται και με δεδομένη την προβολή της "Κιβωτού" κάποιοι βγήκαν παγανιά μαζεύοντας χρήματα για... λογαριασμό της της, πλην όμως η "Κιβωτός" όχι μόνο δεν έχει ιδέα αλλά και το καταγγέλλει επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση της, ότι δε διενεργείται από την πλευρά της έρανος ή πώληση κουπονιών κ.λ.π. και εφιστά την προσοχή του κοινού. Στην ανακοίνωση τονίζονται: "Οι τρόποι που μπορεί κάποιος να ενισχύσει οικονομικά την Κιβωτός του Κόσμου είναι:
α) με δωρεά χρημάτων στο γραφείο μας στο κάστρο όπου ο δωρητής παραλαμβάνει πάντα ευχαριστήρια επιστολή και απόδειξη με σφραγίδα της Κιβωτού,
β) καλώντας στο 19888 2,46€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ),
γ) με κατάθεση στην τράπεζα στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου και
δ) στα κουτιά της Κιβωτού του Κόσμου που βρίσκονται σε διάφορα καταστήματα και φέρουν το logo της .
Παρακαλείστε αν αντιληφθείτε ενέργειες που δεν περιγράφονται στους παραπάνω τρόπους ενίσχυσης της
Κιβωτού, να τις καταγγέλλετε στο ΑΤ Χίου.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!"

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 15:12

Ανοίγει από την Τετάρτη 3 Ιουνίου το Ιωνικό Κολυμβητήριο για αθλητές ομάδων, μέλη σωματείων και πολίτες με την προϋπόθεση να είναι πάνω των 13 ετών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τη 13.00 μέχρι τις 20.00, με την πρόσβαση στους βοηθητικούς χώρους του κολυμβητηρίου, όπως αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστηρίου να απαγορεύεται ενώ κλειστό θα είναι το κυλικείο.

«Έχουμε προχωρήσει σε εκτεταμένες επισκευές τόσο στην μεγάλη πισίνα όσο και στους υπόλοιπους χώρους ενώ έχει γίνει απολύμανση», ανέφερε ο κ. Μανάρας.

Παράλληλα στην τελευταία οικονομική επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι οι όροι δημοπράτησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου όπως και των ξενώνων οπότε και θα προχωρήσει η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.130.000€.