Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Βιβή Ποταμούση : "Μισο... έτοιμη η Αμανή για την καλοκαιρινή περίοδο"

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 18/06/2020 - 15:39

Μισό… έτοιμη είναι η Αμανή προκειμένου να υποδεχτεί την καλοκαιρινή περίοδο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις της η Δημ. Σύμβουλος της περιοχής Βιβή Ποταμούση.

Η κ. Ποταμούση αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που υπάρχει στην δημοπράτηση των παραλιών προκειμένου να τοποθετηθούν ξαπλώστρες, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε υπάρχει ένα γενικότερο θέμα οργάνωσης και καθαριότητας.

«Ελπίζω μέχρι της Αγ. Μαρκέλας τα προβλήματα να έχουν λυθεί», ανέφερε η κ. Ποταμούση, καλώντας τους Χιώτες να ανεβούν στην Αμανή καθώς όπως τόνισε, φέτος λόγω της πανδημίας οι Ελληνοαμερικάνικοι που θα επισκεφτούν τα χωριά τους είναι λιγοστοί.

Παράλληλα η Δημ.Σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του seatrack στην παραλία της Λήμνου, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό για την Αμανή να διαθέτει έστω μια παραλία με πρόσβαση για ΑμεΑ.

Σχετικά Άρθρα

"Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ" ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΡΟΥΛΗΣ
Πέμ, 13/08/2020 - 15:32

Ακόμη και απαγόρευση εξόδου από την ΒΙΑΛ θα εισηγηθεί ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Παντελής Βρουλής, μετά το κρουσμα σε μετανάστη που καταγράφηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Βρουλή ο μετανάστης «έφερε» τον κορωνοϊό από έξω στο ΚΥΤ και για τον λόγο αυτό εξετάζεται το σενάριο να απαγορευτεί η έξοδος τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα.

Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ζήτησε ψυχραιμία και τήρηση των κανόνων υγιεινής από τους  πολίτες συμπληρώνοντας ότι  ήταν επόμενο να είχαμε και στην Χίο κρούσματα κορωνοϊού, και δεν υπάρχει λόγος οι πολίτες να πανικοβάλλονται.