«Βλέπουν ΕΡΤ τα δέντρα»;

ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 16/09/2021 - 14:49

«Βλέπουν ΕΡΤ τα δέντρα»; Αναρωτιέται ο Νίκος Λαμπρινούδης, ιδιοκτήτης ενός μικρου περιβολιού, με αφορμή την μετατροπή των λογαριασμών ρεύματος από αγροτικούς σε επαγγελματικούς χωρίς, όπως αναφέρει, να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση προς τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει «ο δίμηνος και κάτι μέρες λογαριασμός με την νέα τιμολόγηση και για ενάμιση σχεδόν πότισμα ενός από τα τελευταία περιβόλια που επιμένουμε να συντηρούμε στην περιοχή ανέρχεται στα 580 ευρώ, με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον των αγροτικών περιοχών, όπως ο Κάμπος».

«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που διαθέτουν ένα μικρό περιβόλι και το ποτίζουν για να συντηρηθεί, χωρίς όμως να έχουν έσοδα από αυτό», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης προσθέτοντας ότι η ενέργεια αυτή της ΔΕΗ θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει η συντήρηση των περιβολιών από τους κατοίκους.

«Έχω προσπαθήσει σε κεντρικό επίπεδο να βρω μια άκρη με την ΔΕΗ αλλά στάθηκε αδύνατο», υπογράμμισε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι «κάποιοι νομίζουν ότι στον Κάμπο ζουν πολύ πλούσιοι πολίτες».

Κλείνοντας τόνισε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει το θέμα ζητώντας και από τους άλλους κατοίκους της περιοχής να ενεργοποιηθούν έτσι ώστε να υπάρχει μια δυναμική διαμαρτυρία.

fotia_oi_logariasmoi_reymatos_apo_agrotikoi_metatrapikan_se_oikiakoi

Σχετικά Άρθρα