Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Βοήθησαν το Γηροκομείο

Κυρ, 08/12/2019 - 11:51

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Χίου πιστές στην υπόσχεση που έχουν δώσει να έχουν πίστη στον Θεό και αγάπη στην Πατρίδα και να κάνουν το καλό παντού και πάντοτε εκκλησιάστηκαν στον Ι. Ναό Μεταμ. Σωτήρος Λειβαδίων και έκαναν μνημόσυνο στη μνήμη της αγαπητής φίλης Χρυσούλας Βούλικα από τα παλιότερα μέλη της Ομάδας.

Παράλληλα προσέφεραν τρόφιμα στο Δημόσιο Γηροκομείο Χίου και επισκέφτηκαν τον ξενώνα ΨΥΧΑΡΓΩ συνομίλησαν με τους τρόφιμους τους ευχήθηκαν καλές γιορτές και τους πρόσφεραν ένα γεύμα.

Με την ίδια ανακοίνωση εύχονται Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 12:46

Ο Γιώργης Μισετζής κληρονόμησε το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του Νίκου και οι μέχρι σήμερα δραστηριότητές του ήταν πολλές και ποικίλες με αποκορύφωμα τον τουριστικό τομέα.

Στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11 και την Τετάρτη στις 4 .00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV θα τον δούμε να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του αλλά και να μιλά και για τον τουρισμό της Χίου. Όπως επίσης και για τα αγαπημένα «Σπιτάκια» του στα Αυγώνυμα.