"Βοηθητικό... χέρι" σε ευπαθείς ομάδες το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χίου

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 11/04/2018 - 15:06
Κεντρο κοινότητας Δήμου Χίου

Πάνω από 700 είναι οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου στο πρώτο 8μηνο της λειτουργίας του, αριθμός που αναδεικνύει και την αυξητική τάση προβλημάτων καθημερινότητας που δημιουργούνται στην τοπική κοινωνία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς και ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος, επισκέφτηκαν το κέντρο Κοινότητας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους σχετικά με τα θέματα που διαχειρίζονται καθημερινά.

«Πρόκειται για δομή που αποτελεί ένα «βοηθητικό χέρι» σε κάθε συμπολίτη μας , χωρίς να τον παραπέμψει σε άλλη υπηρεσία», ανέφερε ο δήμαρχος , συμπληρώνοντας ότι οι εργαζόμενοι της δομής σε δύσκολες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αντιδημάρχου Πρόνοιας Γιώργου Παπαδόπουλου που εστιάστηκε στα επιτυχή, όπως τα χαρακτήρισε, αποτελέσματα διαχείρισης ζητημάτων και περιπτώσεων ευπαθών κοινωνικά ομάδων από τους εργαζόμενους του κέντρου.

Σε επιμέρους τμήματα  του κέντρου κοινότητας αναφέρθηκε η συντονίστρια Αγγελική Μουρούνα, τονίζοντας ότι  όλες οι δραστηριότητες που προσφέρονται έχουν βοηθήσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας.

«Υπήρχε ένα κενό στο θέμα των αναλφάβητων ενηλίκων που κατάφεραν με την βοήθεια και την στήριξη της παιδαγωγού μας να πάρουν απολυτήριο δημοτικού και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας», τόνισε η κ.Μουρούνα .

 

 

 

spoydaia_kai_simantiki_domi_to_kentro_koinotitas

Κεντρο κοινότητας Δήμου Χίου

Σχετικά Άρθρα