Βρέθηκε στο Μετόχι της Σιδηρούντας ο 50χρονος

Δείτε το ΒίντεοΑκούστε το ηχιτικό
Τρί, 07/12/2021 - 13:48
Ηχητικό απόσπασμα: 

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 50χρονου που αγνοείτο από χθες το βράδυ.

Ο 50χρoνος βρέθηκε στο Μετόχι και έδειξε να είναι καλά στην υγεία  του. Αυτή την ώρα σπεύδει το σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκείμενου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου Χίου.

 

* Συνέχεια ενημέρωσης 2.20 μ.μ.:

Με το ασθενοφόρο της Βολισσού μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χίου ο 50χρονος δημοτικός υπάλληλος Σ.Σ., ο οποίος αγνοούνταν από χθες το βράδυ όταν πήγε για συλλογή αμανιτών στην Κατάβαση και τελικά εντοπίστηκε σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο δρόμο, στο Μετόχι της Σιδηρούντας.

Ο 50χρονος τον οποίο αναζητούσαν από χθες το βράδυ πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές (ΛΕΦΕΔ, Όμικρον, "Ι") περπατούσε στο βουνό -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- όλο το βράδυ, υπό βροχή, για να καταλήξει το μεσημέρι στο Μετόχι, όπου τον εντόπισαν, με σημάδια υποθερμίας, εθελοντές της ομάδας του Λιθίου, που κατευθύνονταν στην περιοχή της έρευνας.

Σημειώνεται ότι σε γενικές γραμμές η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Για το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του μίλησε στην "Αλήθεια" ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Μανδάλας, που αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για τον εντοπισμό του 50χρονου πολύτεκνου πατέρα. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί στην Κατάβαση από το πρωί.

Στην προσπάθεια να βρεθεί κι ενώ το πρωί όλες οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι η Δήμος θα πλήρωνε τα έξοδα ώστε να συνδράμει στην επιχείρηση και ελικόπτερο σούπερ πούμα, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει.

 

* Φωτογραφία από εθελοντές Λιθίου.

 

entopistike_to_mesimeri_soos_sto_metohi

Σχετικά Άρθρα