Υπό προϋποθέσεις λόγω covid-19 ανοιχτό το Κολυμβητήριο

ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ
Παρ, 18/09/2020 - 13:10

Ανοιχτό για αθλητές και κοινό θα είναι από τη Δευτέρα 21/9 το κολυμβητήριο Χίου υπό τις προϋποθέσεις που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό διάδοσης του covid -19. Έτσι εκτός από τις βεβαιώσεις υγείας που θα είναι απαραίτητες, εκείνο που γίνεται γνωστό από τη Διεύθυνση Αθλητισμού - Πολιτισμού του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου, που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, είναι ότι οι αθλούμενοι δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των αποδυτηρίων.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο Τύπου του φορέα:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 τίθεται σε πλήρη λειτουργία το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου για τους αθλητές και το κοινό. Υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν τα προβλεπόμενα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19».

«Σύμφωνα με αυτά ο κάθε χρήστης θα πρέπει να φέρει μαζί του βεβαίωση ότι δεν εμφανίζει συμπτώματα κορωνοϊού, οι αθλητές να εκδώσουν κάρτα υγείας αθλητή ενώ το κοινό θα συμπληρώνει κάθε εβδομάδα το δελτίο καταγραφής αθλούμενου. Χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δε θα επιτρέπεται η είσοδος. Η πλήρης καταγραφή των στοιχείων των αθλουμένων κατά την είσοδο και έξοδο είναι υποχρεωτική, ώστε σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση. Σεβόμενοι τις οδηγίες για την ασφαλή επαναφορά στην άσκηση, σας ενημερώνουμε ότι τα αποδυτήρια όλων των αθλητικών χώρων θα παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Τέλος, δεν επιτρέπεται η παραμονή κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε συνοδούς-γονείς. Η χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους είναι υποχρεωτική για όλους».

«Επιπλέον, για την εγγραφή στα τμήματα κολύμβησης είναι απαραίτητες οι βεβαιώσεις υγείας από καρδιολόγο ή παθολόγο για τους ενήλικες, παιδιάτρου για τα παιδιά και δερματολόγου για όλους».

«Τα έντυπα για τον COVID-19 μπορείτε να τα βρείτε στο site του ΝΠΔΔ: www.npddchios.gr,στους χώρους άσκησης του ΝΠΔΔ και στις γραμματείες των ομάδων».

                  

                                                                                               

Σχετικά Άρθρα