
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του καπετάν Μαθιού Τσουπάκη, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων, αποφάσισε να προσφέρει δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Σχολικό Κέντρο Καρδαμύλων.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συμπατριώτη μας, καπετάν Μαθιού Τσουπάκη, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου μας επί δύο θητείες.
Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος με σημαντική κοινωνική προσφορά, έμπρακτο ενδιαφέρον για τον τόπο μας και ουσιαστική συμβολή στο έργο και στους σκοπούς του Συλλόγου.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του και αντί κατάθεσης στεφάνου, ο Σύλλογός μας αποφάσισε να προσφέρει δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Σχολικό Κέντρο Καρδαμύλων, τιμώντας τη μνήμη του με μια πράξη προσφοράς προς τη νέα γενιά.
Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Καπ Μάρκελλος Θεοδωράκης Καπ Σταύρος Λιβανός
Πρόεδρος ΔΣ Γενικός Γραμματέας"


































