Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Ένα λαμπερό Coffee Berry

Από την ώρα που άνοιξε δεν είναι μόνο ότι γίνεται το αδιαχώρητο, είναι ότι έγινε στέκι για τη νεολαία και όχι μόνο
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 09/03/2019 - 17:24
Coffee Berry

Είναι εκπληκτικό πως το μεράκι και η σωστή δουλειά μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χώρο.

Αναφερόμαστε στο νέο στέκι για καφέ είτε στο χέρι είτε καθήμενος, της γνωστής αλυσίδας Coffee Berry, που στην κυριολεξία μεταμόρφωσε μια άχαρη γωνιά απέναντι από το Ηρώο Πεσόντων. Από την ώρα που άνοιξε δεν είναι μόνο ότι γίνεται το αδιαχώρητο, είναι ότι έγινε στέκι για τη νεολαία και όχι μόνο.

Σε αυτό προσφέρονται οι γνωστές για τους εκτός Χίου παροικούντες υπηρεσίες, με την ποιότητα του Coffee Berry, με απεριόριστη ποικιλία καφέδων, αλλά και αποξηραμένων φρούτων, φρέσκων σάντουιτς, ξηρών καρπών, ροφημάτων κ.λπ.

Όπως σημειώνεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα Coffee Berry προσφέρουν ένα προϊοντικό μείγμα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σήμερα, μια ανεπανάληπτη γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή, άριστη και σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα.

Αξίζουν συγχαρητήρια οι τρεις νέοι συμπατριώτες μας, που αποφάσισαν να καταθέσουν το μεράκι τους στη δουλειά τους και να αποδείξουν στην πράξη, πως και άλλες «ψυχρές» γωνιές της πόλης, μπορούν μέσα απ’ αυτό ακριβώς το μεράκι να μεταμορφωθούν.

Σχετικά άρθρα