Πώς θα είναι το Xbox της νέας γενιάς που ετοιμάζει η Microsoft;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox νέας γενιάς, όπως δείχνουν τα projects Anaconda και Lockhart.
Τετ, 02/01/2019 - 11:14
το Xbox της νέας γενιάς που ετοιμάζει η Microsoft

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox νέας γενιάς, όπως δείχνουν τα projects Anaconda και Lockhart. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Windows Central, τα projects Anaconda και Lockhart είναι οι κωδικές ονομασίες για τις υλοποιήσεις που θα αφορούν στο Xbox της νέας γενιάς που ετοιμάζει ήδη η Microsoft, με την πολιτική της διάθεσης αποκλειστικού περιεχομένου μέσω της νέας κονσόλας να αποτελεί μία τακτική που αναμένεται να παγιωθεί και στο νέο μοντέλο. Πολλές από τις φήμες θέλουν το επόμενο Xbox να μην υποστηρίζει οπτικούς δίσκους, καθώς όλα θα μπορούν να κατεβαίνουν online.

Οι δύο κωδικές ονομασίες δείχνουν ότι θα υπάρξει ανανέωση στο Xbox One S, με μία νέα πιο εξελιγμένη, αλλά προσιτή σε κόστος πρόταση και μία ακόμα που θα έρθει να αντικαταστήσει το Xbox One X. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τεχνολογίας SSD θεωρείται δεδομένος για τις νέες κονσόλες, ενώ πολύς ντόρος γίνεται για το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Core OS που φέρεται να ετοιμάζει η Microsoft και το οποίο θα περιλαμβάνει την πλατφόρμα GameCore.

H πλατφόρμα αυτή θα προσφέρει ένα εύκολο πεδίο δημιουργίας για τους προγραμματιστές οι οποίοι θα θέλουν να αναπτύσσουν εφαρμογές τόσο για τις Xbox κονσόλες όσο και για τους υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10. Ανανεωμένη εκτιμάται ότι θα είναι η παλέτα των διαθέσιμων αξεσουάρ και χειριστηρίων για το Xbox νέας γενιάς, καθώς η Microsoft φέρεται να βρίσκεται σε συνεργασία με αντίστοιχους κατασκευαστές, όπως είναι η Razer.

Πηγή: pestaola.gr