Θαυμάστε τις πύλες εισόδου της Χίου

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 16/07/2024 - 14:27

Με το παρακάτω άρθρο του ο ενεργός πολίτης και οδοντίατρος Κώστας Λουτράρης καυτηριάζει την κατάσταση που επικρατεί στις πύλες εισόδου του νησιού, εν μέσω θέρους 2024:

«Έχουμε φθάσει στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου και οι εικόνες στις πύλες εισόδου του νησιού μας είναι απαράδεκτες.

Στο τελωνείο μέσα στη σκουριά η περίφραξη, με μπάζα σε πρώτη θέση και εργασίες που ποιος ξέρει πότε θα τελειώσουν.

Περιμένουμε επισκέπτες και δεν προγραμματίσαμε να γίνουν έγκαιρα μέσα στην άνοιξη οι επισκευές.

Το αεροδρόμιο σχεδόν εργοτάξιο, υποδέχεται τους επισκέπτες μέσα στη σκόνη από τις εργασίες της εταιρείας που επεκτείνει τον διαδρόμο και αδιαφορεί για την όχληση που προκαλεί, με την εξοργιστικη ανοχή και κυβερνητική προστασία.

Όσο για την πρόταση του Αντιπεριφεριάρχη για το χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο και με τους ρυθμούς που έχουμε θα περάσει το καλοκαίρι και ακόμα θα συζητάμε. 

Φυσικά η δυσωδία του βιολογικού συμπληρώνει τα παραπάνω. 

Κατά τα άλλα θα υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε πεντάστερα ξενοδοχεία».

 

Σχετικά Άρθρα