
Μέχρι τώρα είχαμε δύο προγραμματισμένες απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πέμπτη, εκείνη του Εργατικού Κέντρου στο χώρο του και των ΠΑΜΕ – ΑΔΕΔΥ στην είσοδο της Απλωταριάς, αλλά όπως φαίνεται θα γίνει και τρίτη, όπως προκύπτει από ανακοίνωση κάλεσμα στου Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ που καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία της Χίου!
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση τονίζει:
«Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α Χίου συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία της 3ης Δεκέμβρη ενάντια στον καταιγισμό νέων μέτρων και την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ενωτικό, ταξικό , απεργιακό κάλεσμα στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία της Χίου.
Στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη συνδρομή όλων των μνημονιακών δυνάμεων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο απαντάμε με ενωτικούς, ταξικούς αγώνες.
Καλούμε στο ενωτικό κάλεσμα συνδικαλιστικούς φορείς, συλλογικότητες, κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο και άνεργο του νησιού, κόντρα στις παθογένειες του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!»