100 τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία στη Σάμο

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Τρί, 02/05/2023 - 15:14

H Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου, στοχεύοντας στην ενίσχυση του Τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Τουρκίας, κατόπιν προτάσεως της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, πρόκειται να φιλοξενήσει 100 και πλέον Τουριστικούς Πράκτορες, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Τουρκίας.

Οι τουριστικοί πράκτορες αναμένονται στο Νησί της Σάμου από τις 5 έως τις 7 Μαΐου και εκτός από περιοδείες και ξεναγήσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ειδικές δράσεις προώθησης τουριστικού προϊόντος, με έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης αναφερόμενος στο θέμα, υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί το καλό κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που δημιουργήθηκε μετά τους μεγάλους σεισμούς και σ’ αυτό μπορούν να συμβάλλουν εκτός από τις εμπορικές και οι ανταλλαγές στο τομέα του τουρισμού.

«Η τουριστική αγορά της Τουρκίας, εκτός από ανταγωνιστική στο τομέα προσέλκυσης τουριστών από την Διεθνή αγορά, αποτελεί και η ίδια μία πολύ καλή αγορά, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε τουριστικούς επισκέπτες για τα νησιά μας», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα