Χίος, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

27 Ιανουαρίου η δρομολόγηση πλοίου Πειραιάς – Μεστά

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 10/01/2019 - 15:03

Μετά το πέρας της κακοκαιρίας, που επηρέασε τα δρομολόγια της, η Attica Group υπέβαλλε αίτημα στο ΥΕΝ για δρομολόγηση πλοίου της μια φορά την εβδομάδα και δοκιμαστικά από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019 στη γραμμή Πειραιάς – Μεστά.

Στο μεταξύ ήδη μετά από επαφές τόσο του Δημάρχου Χίου όσο και του Προέδρου των Μεστών, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αλλά και τα ΤΑΧΙ δηλώνουν έτοιμα μόλις δρομολογηθεί πλοίο να εξυπηρετήσουν με τη σειρά τους τούς επιβάτες.

Το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά κάθε Κυριακή στις 8.00 μ.μ. και θα φτάνει στα Μεστά στις 3.30 - 4.00 τα ξημερώματα. Επίσης θα αναχωρεί τη Δευτέρα από τα Μεστά στις 11.20 - 11.50 μ.μ. και θα φθάνει στον Πειραιά στις 7.20 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 23/10/2019 - 17:09

Με το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Χίου Βασίλη Παππά, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κιτριλάκη, το Γενικό Γραμματέα Μικέ Κριμιζή και τα μέλη Γιώργο Γεωργούλη και Νίκο Μαραγγέλη.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες  και τονίστηκε η ανάγκη στήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο νησί. Βασικό ζητούμενο αποτελεί η θεσμοθέτηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά, ανεξάρτητα από τις αυξημένες προσφυγικές ροές, καθώς το συγκεκριμένο μέτρο κρίνεται  κεκτημένο το οποίο συνδέεται απόλυτα με τη νησιωτικότητα.

Τέλος, επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και τον επαγγελματιών, ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε ακόμα μία φορά τη στήριξή  τους στους επαγγελματίες που επιχειρούν στη Χίο.