Χίος, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

34.000 ευρώ η πρώτη δημοτική χρέωση για το «λουκέτο» στην ΕΝΑ

Παρ, 09/02/2018 - 14:45

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο τροποποιήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό ο προϋπολογισμός, στο επόμενο, που θα γίνει την Τετάρτη, το δημοτικό συμβούλιο Χίου θα κληθεί να εγκρίνει την καταβολή, για λογαριασμό του Δήμου, ως μετόχου στην υπό εκκαθάριση ΕΝΑ Χίου,  34.000 ευρώ, προκειμένου να εξοφληθούν οφειλόμενα σε Εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς.

«Οι εκκαθαριστές ορκωτοί λογιστές έδωσαν – καλώς για να μην υπάρξουν συνέπειες και στους ίδιους αλλά και στα μέλη των Δ.Σ. της εταιρείας- προτεραιότητα στην εξόφληση οφειλών σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Το σύνολο αυτών των οφειλών φτάνει στα 98.000 ευρώ και το μερίδιο του δήμου υπολογίζεται στα 34.000 ευρώ», ανέφερε στο Ράδιο «Α» ο Αντιδήμαρχος, Στρατής Γδύσης.

Εννοείται ότι το έργο των εκκαθαριστών συνεχίζεται και θα ακολουθήσουν κι άλλα οφειλόμενα, που αφορούν ιδιώτες.

Σχετικά Άρθρα

Ημερίδα στις 27 Σεπτέμβρη στο Ομήρειο, με θέματα που αφορούν κι αυτούς που εμπορεύονται το προϊόν
Τετ, 19/09/2018 - 16:01

Eνημερωτική εκδήλωση σχετικά με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο για τους μικρούς αποσταγματοποιούς – διήμερους, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Ομήρειο το Αυτοτελές Γραφείο Χίου της Χημικής Υπηρεσίας Αιγαίου

Η ημερίδα απευθύνεται στους διήμερους αποσταγματοποιούς, σε αυτούς που εμπορεύονται το προϊόν της απόσταξης και ευρύτερα σε όλους στους καταναλωτές.

Σε αυτή θα παρουσιαστούν το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των αποστάξεων των διήμερων, οι τελωνειακές διαδικασίες. καθώς και σημεία που χρήζουν προσοχής κατά τη διάρκεια των αποστάξεων.

Η εσπερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Χημείου του Κράτους, έτους 2018 για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και των καταναλωτών (Στρατηγικός Στόχος 5, Προστασία Καταναλωτικού Κοινού).