Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Αναζήτηση εκπαιδευτή Ναυτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου

Παρ, 26/06/2020 - 18:36

 

 

Eάν είστε παθιασμένοι με την Ναυτική Εκπαίδευση και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία και τις δεξιότητές σας στη θάλασσα, το υπερσύγχρονο ναυτικό εκπαιδευτικό μας κέντρο, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα, αναζητά πλήρους ωραρίου και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές που παραδίδουν ναυτικά μαθήματα. Ως εκπαιδευτής,  θα αποτελείτε ένα ζωντανό κομμάτι της ναυτικής εκπαιδευτικής μας ομάδας, παρέχοντας μια καλύτερη μαθησιακή εμπειρία στις εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις.

Ποιον αναζητάμε:

Ο κατάλληλος υποψήφιος, πέραν των υψηλών διαπροσωπικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων θα πρέπει τα κάτωθι προσόντα:

Α. Θέση : Εκπαιδευτής Ασφάλειας στη Θάλασσα

 • Ναυτικό ιστορικό με δίπλωμα Καπετάνιου Α’ ή ισοδύναμου σε συνδυασμό με τουλάχιστον 2 χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας σε δεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία
 • Να έχει λάβει κατάλληλη καθοδήγηση σε τεχνικές διδασκαλίας και μεθόδους αξιολόγησης ικανοτήτων και πρακτικών που περιλαμβάνουν τη χρήση προσομοιωτών Γέφυρας (πλήρης αποστολή) και ECDIS. Η κατάλληλη πιστοποίηση θα αποτελέσει πλεονέκτημα.
 • Να έχει αναγνωρισμένα προσόντα ως εκπαιδευτής ή ισοδύναμης εκπαίδευσης
 • Να έχει εμπειρία, προτιμηθείσα στη ναυτική εκπαίδευση
 • Να έχει άπταιστη γνώση της αγγλικής. Η γνώση της ρωσικής ή της ισπανικής γλώσσας θα θεωρείται πλεονέκτημα.
 • Να έχει βασικές δεξιότητες στους υπολογιστές (Microsoft Office Suite, Word, Excel, Powerpoint, Outlook and Windows)

B. Θέση : Εκπαιδευτής Ναυτικής Μηχανικής

 • Ναυτικό υπόβαθρο ως Μηχανικός Α’  ή ισοδύναμο με τουλάχιστον 2 έτη συνδυασμένης θαλάσσιας υπηρεσίας σε δεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία.
 • Να έχει λάβει κατάλληλη καθοδήγηση σε τεχνικές διδασκαλίας και μεθόδους αξιολόγησης ικανοτήτων και πρακτική που περιλαμβάνει τη χρήση προσομοιωτή μηχανής. Η κατάλληλη πιστοποίηση θα είναι πλεονέκτημα.
 • Να έχει αναγνωρισμένα προσόντα ως εκπαιδευτής ή ισοδύναμης εκπαίδευσης
 • Να έχει εμπειρία, προτιμηθείσα στη ναυτική εκπαίδευση
 • Να έχει άπταιστη γνώση της αγγλικής. Η γνώση της ρωσικής ή της ισπανικής γλώσσας θα θεωρείται πλεονέκτημα.
 • Να έχει βασικές δεξιότητες στους υπολογιστές (Microsoft Office Suite, Word, Excel, Powerpoint, Outlook and windows)

Οποιαδήποτε άλλη πιστοποίηση κατάρτισης (σεμινάρια, μεταπτυχιακό, πτυχίο) στις Κοινωνικές Επιστήμες ή την Εκπαίδευση, θα θεωρείται πλεονέκτημα.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη συνεχή ανάπτυξη του Ναυτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου “Mαρία Τσάκος» και να είστε μέλος του Ομίλου Τσάκου, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας, υπόψιν του Διευθυντή Προσωπικού, email: hrdpt@tcsm.gr

Όλες οι αιτήσεις θα παραληφθούν και θα εξετασθούν με μεγάλη εμπιστευτικότητα. 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 06:29

 

Στον τομέα της ασφάλισης Αυτοκινήτου, όπου η υποχρεωτικότητα περιορίζει τα κριτήρια συχνά στο οικονομικότερο ασφάλιστρο, η INTERAMERICAN και η Anytime προβάλλουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη οργάνωση και παροχή εύρους υπηρεσιών στον κλάδο. Μολονότι και στην τιμολόγηση η εταιρεία είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, διαφορά αξίας εντοπίζεται και στις υπηρεσίες που συνοδεύουν την ασφάλιση και συγκεκριμένα:

 • Οδική Βοήθεια: τα οχήματα της INTERAMERICAN Βοήθειας έχουν τον τρόπο να φθάνουν άμεσα στον ασφαλισμένο, μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Drive On και να ολοκληρώνεται γρήγορα όλη η απαιτούμενη υποστήριξη του οχήματος.
 • CarPoint: παρέχεται ολοκληρωμένη αντιμετώπιση/διαχείριση μιάς ζημιάς στην ιδιόκτητη, πρότυπη μονάδα Αποζημίωσης και Επισκευής Αυτοκινήτων.
 • Νομική Προστασία: ο πελάτης έχει απεριόριστη κάλυψη εξόδων νομικής προστασίας για αντιμετώπιση ενδεχόμενης δικαστικής περιπέτειας χωρίς κόστος.
 • Ολική Κλοπή: παρέχεται αποζημίωση σε 45 μόνο ημέρες, ενώ καλύπτονται πλέον και δίκυκλα.
 • Γραμμή Υγείας 1010: οι υπηρεσίες υποστήριξης της υγείας από την εταιρεία λειτουργεί και για τους πελάτες ασφάλισης Οχημάτων, για απεριόριστες ιατρικές συμβουλές, με ένα τηλεφώνημα οποιαδήποτε ώρα, όλες τις ημέρες.

Στο οικοσύστημα Μετακίνησης που «γεμίζει» σταδιακά από την INTERAMERICAN και την Anytime, δημιουργείται ποιοτική διαφορά για τον πελάτη με γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διευκολύνουν συνολικά τις οδικές μετακινήσεις. Οι παροχές προωθούν την ασφαλέστερη οδήγηση και δίνουν στους πελάτες πρόσβαση σε υπηρεσίες που τους διευκολύνει να διατηρήσουν το όχημά τους σε καλύτερη κατάσταση, ενώ παρέχονται και εκπτώσεις σε χρηστικής αξίας προϊόντα για την μετακίνησή τους. Έτσι, επιπλέον της τηλεματικής υπηρεσίας με την εφαρμογή Drive ON για άμεση οδική βοήθεια, παρέχονται:

 • Service αυτοκινήτου: σύγχρονη λύση για το service, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Autoduder. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρει το καταλληλότερο και οικονομικότερο service στην περιοχή όπου κινείται, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 • Αγορά μεταχειρισμένου οχήματος: σε συνεργασία με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Spotawheel, παρέχονται οι πιο αξιόπιστες επιλογές για το επόμενο όχημα του πελάτη, με επιβεβαιωμένα χιλιόμετρα και με εγγύηση μέχρι και 5 χρόνια.
 • Αλλαγή ελαστικών: σε συνεργασία με τη Michelin, παρέχεται έκπτωση στην αγορά και τοποθέτηση νέων ελαστικών στα εξουσιοδοτημένα σημεία.
 • Εύρεση Parking: σε συνεργασία με τη Parkaround παρέχεται έκπτωση στη κράτηση θέσης parking, ώστε να είναι πάντα τα οχήματα των πελατών μας προστατευμένα.