Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Δυναμικό ξεκίνημα της INTERAMERICAN στην Κάλυμνο

Σάβ, 06/07/2019 - 06:24
Η Ι. Βούλγαρη, ασφαλιστική σύμβουλος, με τα διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με σκοπό να γνωρίσει η τοπική κοινωνία την INTERAMERICAN, η Διεύθυνση Πωλήσεων και η Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων & Υπευθυνότητας οργάνωσαν στην Κάλυμνο μία ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασης της Εταιρείας και της τοπικής συνεργάτιδος Ιωάννας Βούλγαρη, που εποπτεύεται από τον Σάκη Παζαρλή (Διοικητικό Γραφείο Χρήστου Χρηστίδη, Θεσσαλονίκη), ο οποίος ήταν παρών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 200 φίλοι και πελάτες της εταιρείας, ενώ χαιρέτισε την παρουσία της INTERAMERICAN στο νησί και ο νέος δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη αξία που μπορεί να δημιουργήσει για την τοπική κοινωνία η δραστηριότητα της εταιρείας.

Το ξεκίνημα που έχει κάνει η Ιωάννα Βούλγαρη στην Κάλυμνο, εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, είναι εντυπωσιακό ειδικά στον τομέα ασφάλισης της υγείας και γι’ αυτόν τον λόγο, τιμήθηκε με έπαινο για τις επιδόσεις της από τον Μανώλη Κούτη, διευθυντή πωλήσεων της INTERAMERICAN, που μίλησε στο κοινό και για το «bewell», το νέο, πρωτοποριακό σύστημα υγείας. Με το «bewell» παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες σύνθεσης καλύψεων για κάθε ηλικία, με απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση και στο περιθώριο της ατομικής και οικογενειακής ασφαλιστικής ανάγκης και οικονομικής δυνατότητας. Παρευρέθηκαν, επίσης, από τη διεύθυνση εταιρικών σχέσεων και υπευθυνότητας του ομίλου ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής, που παρουσίασε την εταιρεία και την ταυτότητα κύρους, αξιοπιστίας, συγκριτικών πλεονεκτημάτων, αλλά και 50ετούς ασφαλιστικής παράδοσης από ηγετική θέση στην αγορά που διαθέτει η INTERAMERICAN, καθώς και η Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη, που επιμελήθηκε την οργάνωση της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 02/06/2020 - 17:21

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την ανάληψη πρωτοβουλιών στήριξης της τοπικής οικονομίας  συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 2/6 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελή Λεγάτο.

Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Η εισήγηση και υποστήριξη πρότασης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την εκπόνηση μελέτης & έρευνας προώθησης των χιώτικων εσπεριδοειδών (μανταρίνι – πορτοκάλι) με βάση την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Η πρόταση συνδέεται τόσο με την αξιοποίηση της εμπορικής αξίας υπαρκτών και ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων, όσο και με τη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας της περιοχής του Κάμπου με τη διατήρηση των παραδοσιακών καλλιεργειών.
  • Η διεκδίκηση από την Πολιτεία της χρηματοδότησης Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για το Βόρειο Αιγαίο, οι πόροι του οποίου θα κατευθυνθούν στις τοπικές οικονομίες των νησιών και θα στηρίξουν τις εγχώριες επιχειρήσεις.  Η αιτιολόγηση διεκδίκησης ενός προγράμματος αυτού του είδους τεκμηριώνεται από την άμεση ανάγκη ενός επενδυτικού σοκ για τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα πλήγματα επί σειρά ετών -με αποκορύφωμα την πρόσφατη υγειονομική κρίση λόγω πανδημίας -καθιστώντας τις  οικονομίες των νησιών ιδιαίτερα εύθραυστες.