Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των εκπαιδευτικών

Μέχρι τις 9 Ιανουαρίου
Τετ, 22/12/2021 - 09:57
Επιβατική κίνηση

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Anek Lines, Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Hellenic Seaways, Fast Ferries, GoldenStar Ferries, Zante Ferries θα προσφέρουν εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων για να διευκολύνουν τους μόνιμους και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν από τα νησιά όπου εργάζονται στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.

Οι εκπτώσεις παρέχονται μετά από προτροπή που απεύθυναν τα υπουργεία Ναυτιλίας και Παιδείας.

Οι εκπτώσεις αφορούν τόσο τα εισιτήρια των εκπαιδευτικών όσο και των οχημάτων τους και θα δίνονται από σήμερα έως τις 9 Ιανουαρίου.

Το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές και ορισμένες εξ' αυτών και στους μόνιμους, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα), για το διάστημα από 22/12/2021 έως και 09/01/2022, η οποία θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από και προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.

Σχετικά Άρθρα