Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ενημέρωση για την πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων

Με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ
Παρ, 04/10/2019 - 14:26

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Το πρόβλημα της Διαχείρισης των Πνευματικών Δικαιωμάτων» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 6μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Ε.Β.Ε. Καλοπλύτου 13.

Κεντρικός Ομιλητής  θα είναι κ. Γεώργιος Καββαθάς , πρόεδρος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 14:44

Αναστάτωση στους λογιστές, σε επιχειρήσεις και σε επαγγελματίες έχει δημιουργήσει μια νέα «εντολή» από το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την προκαταβολή φόρου.

Ειδικότερα, το υπουργείο αποφάσισε να μειώσει την προκαταβολή φόρο που πρέπει να καταβάλουν οι επαγγελματίες, στο… παραπέντε λήξης της προθεσμίας για τη κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν σταματά να μας εκπλήσσει» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Χίου Άννα Βερνιώτου, συμπληρώνοντας ότι τώρα όσοι έχουν καταθέσει φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να προχωρήσουν σε τροποποιήσεις.

Παράλληλα υπάρχουν επαγγελματίες που ήδη έχουν πληρώσει μέρος από την προκαταβολή φόρου σε μια περίοδο, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βερνιώτου, τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανένα.

«Το Υπουργείο μπορούσε να κάνει από μόνο του την εκκαθάριση καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία και όχι να μας βάζει στην διαδικασία να καταθέτουμε τροποποιήσεις» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Χίου.