Για όλους ανοιχτό το Leader, αλλά θέλει υπομονή...

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 08/09/2021 - 16:02
Ηχητικό απόσπασμα: 

 

Επιθυμητό το κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, πόσο μάλλον όταν έρχεται και σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις το έχουν ανάγκη, αλλά το leader αλιείας από το οποίο μπορούν επιχειρήσεις της Χίου να αντλήσουν συνολικά σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ για επενδύσεις, θέλει και την υπομονή του.

Αυτό συμπεραίνουμε από τα λεγόμενα του Προέδρου της ΕΤΑΧ, Ιάκωβου Αμύγδαλου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Ράδιο "Α" (επισυνάπτεται)  αναφερόμενος στην νέα προκήρυξη της Εταιρείας, σημείωσε ότι το πρόγραμμα επί της ουσίας είναι ανοιχτό σε όλους, αλλά καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται να ψάξουν καλά τις προϋποθέσεις μοριοδότησης, γιατί η καινοτομία - και σ'αυτήν την περίπτωση- καθώς και η εγγύτητα του αντικειμένου με την αλιευτική δράση, θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να επιλεγούν στις προτάσεις που τελικά θα χρηματοδοτηθούν.

"Πρόκειται για δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα . 9 σελίδες είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται...", ανέφερε ο κος Αμύγδαλος ο οποίος εκτιμά ότι όσοι έχουν ήδη προγραμματίσει το επόμενο επενδυτικό τους βήμα καλό είναι να το τολμήσουν και να διεκδικήσουν την ένταξή τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι εικόνα για προσωρινά αποτελέσματα ένταξης θα υπάρχει μετά από 4 μήνες και για οριστικά του χρόνου, τέτοια εποχή.

Σχετικά Άρθρα