
Η ΕΤΑΧ διοργανώνει θεματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ανακαλύπτοντας το Κρασί: Ποικιλίες, Τεχνικές και Αρμονίες με το Πιάτο», το διήμερο Δευτέρα 12 Μάϊου 2025 (17:30-20:30) και Τετάρτη 14 Μαΐου 2025 (12:00-15:00) στο ξενοδοχείο Χανδρής., το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενους από τον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, (Front line staff) οι οποίοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Το ο σεμινάριο θα λάβει χώρα σε δύο ημέρες με την ίδια θεματολογία.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας « ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ » του ΠΑΑ 2014-2020 Υπομέτρο 19.3, όπου η ΕΤΑΧ ΑΑΕ ΟΤΑ συμμετέχει ως εταίρος μαζί με 23 Αναπτυξιακές Εταιρείες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Υπεύθυνη: κα Αναστασία Λιβανού, W.S.E.T LEVEL 2 AWARD IN WINE & HESTIA
Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:
- Βασικές γνώσεις των ειδών, χαρακτηριστικών και στυλ κρασιών που παράγονται από τις κύριες ποικιλίες Σταφυλιού
- Βασικές γνώσεις αποθήκευσης και Σερβιρίσματος κρασιού
- Θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις φαγητού &κρασιού
- Γευστική Δοκιμή σε :Τέσσερις ποικιλίες πρεσβευτές ,Μια Σταχτοπούτα & Ένας Τοπικός Οίνος
Πληροφορίες & Αίτηση Συμμετοχής
Αιτήσεις Συμμετοχής έως 8/05/2025 είτε με φυσικό φάκελο στα γραφεία της ΕΤΑΧ ΑΑΕ ΟΤΑ , Ροδοκανάκη 7, Χίος 1ος όροφος, είτε ηλεκτρονικά με email: a.maistrali@leaderchios.gr
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως δηλώσουν με την Αίτηση Συμμετοχής την ημέρα προτίμησης συμμετοχής.