Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Και φέτος το καλοκαίρι Πειραιάς - Μεστά σε 5 ώρες!

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 27/05/2020 - 12:05
Ηχητικό απόσπασμα: 

Και αυτό το καλοκαίρι, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο αλλά και μέχρι  τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα Μεστά θα έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά μια φορά την εβδομάδα και οι προερχόμενοι από τον Πειραιά θα μπορούν σε 5 ώρες να φτάνουν στη Χίο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την έλευση επισκεπτών στο νησί μας.

Το Blue Star Chios,  που θα εκτελεί το δρομολόγιο,  θα ξεκινά Σάββατο 1 μ.μ. από Πειραιά, θα φτάνει στη Χίο στις 6.15 μ.μ. και θα συνεχίζει για Λέσβο με προορισμό το Σιγρι, με επιστροφή στη Χίο στις 2 π.μ. της Κυριακής και αναχώρηση στη συνέχεια για Πειραιά.

Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που ήταν αρκετά επιτυχημένο πέρσι, ανέφερε στην "Αλήθεια" ο ναυτιλιακός πράκτορας, Θόδωρος Μιχαλάκης που γνωστοποίησε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μιας και ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί τα δρομολόγια αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 15/07/2020 - 14:18

Αμ’ τίποτα δεν δίνεται… έτσι.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή, γύριζε σήμερα τα καταστήματα, και είναι πολλά, δίνοντας σε όλους μια σχετική καρτέλα, όπου είναι υποχρεωτικό να γνωρίσουν στο κοινό, αναρτώντας την στην είσοδο του καταστήματος τους, ότι επιχορηγήθηκαν με τα 800 ευρώ ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού λόγω κορωνοϊού.

Τώρα γιατί πρέπει να γίνει αυτό και τι δήθεν διαφάνεια εξυπηρετεί, άγνωστες οι βουλές Κυρίου, άγνωστες και του… ΕΣΠΑ.