Κάτι κινείται… ακτοπλοϊκώς για Πασχαλινούς επισκέπτες

KAI ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 23/03/2022 - 12:15

Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια, λόγω πανδημίας που στέρησαν από τη Χίο -μεταξύ άλλων- και τους πασχαλινούς επισκέπτες… κάτι φαίνεται να κινείται με αυξημένες κρατήσεις εισιτηρίων, σε καμπίνες και ΙΧ για την επερχόμενη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ένα μήνα πριν την Ανάσταση, όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο τουριστικός πράκτορας, Θεόδωρος Μιχαλάκης, υπάρχει καταγεγραμμένο ενδιαφέρον για αφίξεις την Μεγάλη Εβδομάδα και αναχωρήσεις τη Νέα Εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για πληρότητες.

Μέχρι τώρα τα εκτελούμενα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη είναι 6 εβδομαδιαίως αναμένοντας αύξησή τους από τα μέσα στου Ιούνη.

Από τις 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει τα δρομολόγια και το Νήσος Χίος, κάθε Σάββατο, από Πειραιά προς Μύκονο, Μεστά, Σίγρι .

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα δρομολόγια που εκτελούνται στην περιοχή μας, μέχρι τώρα δεν έχουμε μεταβολή στην τιμή των εισιτηρίων.

Σε ερώτηση αν στην παρούσα σεζόν θα πρέπει να περιμένουμε προσθήκη νέων δρομολογίων σε νέους προορισμούς -όπως π.χ. το Βόλο- ο κύριος Μιχαλάκης σημείωσε ότι δεν το θεωρεί πιθανό, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Σημειώνεται ότι και φέτος το καλοκαίρι δεν προβλέπεται η σύνδεση της Χίου με Θεσσαλονίκη ακτοπλοϊκώς, ενώ τα «άγονα» προς Βόρεια Ελλάδα με προορισμό την Καβάλα αναμένεται από 17 Ιουνίου από δύο που είναι τώρα να αυξηθούν σε 3.

kati_kineitai._aktoploikos_gia_pashalinoys_episkeptes

Σχετικά Άρθρα