Νικητής η... αποχή στις εκλογές για νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο

Πέμ, 27/07/2017 - 15:25

Δυστυχώς και στον Εμπορικό Σύλλογο Χίου η αποχή βγήκε νικητής των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αφού σε σύνολο 250 μελών, από τα οποία 143 ήταν ταμειακώς εντάξει, προσήλθαν προχθές στις κάλπες 75 άτομα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προ τριετίας, όταν πάλι μιλούσαμε για μειωμένη συμμετοχή, είχαν ψηφίσει 129 έμποροι.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν αδιαφορούν, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε έναν ισχυρό εμπορικό σύλλογο. Ίσως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, να είναι η αιτία αυτής της αποχής», ανέφερε στην «Α» η πλειοψηφούσα στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, Βικτωρία Αμπαζή.

«Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς θα δουλέψουμε για τους μικρομεσαίους και τους αυτοαπασχολούμενους», σημείωσε λέγοντας ότι την άλλη Τετάρτη θα συγκροτηθεί σε Σώμα η νέα διοίκηση στην οποία εκτός της ίδιας εξελέγησαν και οι : Μικές Κριμιζής, Νίκος Χούλης, Αντώνης Παππάς, Πέτρος Κιοσκεριάν, Φραγκίσκος Σέργης και Ανδρέας Τσουρής.

Σχετικά Άρθρα