ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ στις 30 Νοεμβρίου για τον Φ.Π.Α.

Πρέπει να βουλιάξει από κόσμο η πλατεία στη συγκέντρωση που θα γίνει, επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Χίου
Παρ, 25/11/2016 - 13:07

Όλα θα είναι κλειστά στις 30 του Νοέμβρη. Τα καταστήματα, τα ιατρεία, τα φαρμακεία, τα γραφεία, ο Δήμος, η Περιφέρεια, ακόμη και οι καφετέριες αλλά και οι ταξιτζήδες που θα τραβήξουν χειρόφρενο θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα γίνει την ίδια ημέρα και στους τρεις Νομούς του Βορείου Αιγαίου με αίτημα τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

«Είναι βασικό όλοι οι Χιώτες την Τετάρτη, ημέρα της κινητοποίησης, να συμμετέχουν και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία. Πρέπει να βουλιάξει το νησί και αυτό να γίνει γνωστό στο κέντρο », ανέφερε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου, Βασίλης Παππάς.

«Εμείς θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο, έχουμε σκοπό να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας», συνέχισε ο κ. Παππάς επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται για επαφές στο Υπ. Οικονομικών ακόμη και για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, όπως είπε, στις 7 ή 8 Δεκεμβρίου.

«Από εκεί και πέρα αν δεν εισακουστούμε υπάρχουν κι άλλες προτάσεις υπό εξέταση, όπως η μαζική ανυπακοή, η μη πληρωμή ΦΠΑ», τόνισε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ.

Καταλήγοντας προέτρεψε τους πολίτες την 30η Νοεμβρίου να αποδοκιμάσουν τα σούπερ μάρκετ που ανήκουν σε πολυεθνικές τα οποία θα είναι ανοιχτά και να μην κάνει κανείς τα ψώνια του τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σχετικά Άρθρα